Bell Schedules » Rally Schedule

Rally Schedule

Rally Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st 7:45 AM 8:35 AM 50 min
3rd 8:40 AM 10:00 AM 80 min
Break 10:00 AM 10:15 AM 15 min
5th 10:20 AM 11:40 AM 80 min
RALLY 11:47 AM 12:30 PM 43 min
Lunch 12:30 PM 1:00 PM 30 min
Advisory 1:05 PM 1:25 PM 20 min
7th 1:30 PM 2:50 PM 80 min